недеља, 1. март 2015.

Pinkove Zvezde Emisija 26 Cela Emisija 28.02.2015



Jos jedna od boljih epizoda Pinkovih Zvezda u drugom krugu takmicenja koja je dobila raznorazne kritike od strane gledaoca koji i nisu bas posebno zadovoljni odlukama clanova zirija. Da li je to razlog sto neko od njihovih omiljenih takmicara nije prosao, ili je dobio manje ocena nego sto oni smatraju da zasluzuje, uglavnom dosta negativnih kritika se upucuje na svakog ponaosob, vecini smeta Miroslav Ilic, medjutim dosli su do toga i da Ceca postaje trn u oku koja se inace cesto protivi Miroslavovim odlukama i u gotovo u svakoj epizodi dodje do prepirke, no to je samo zabava, gledaoci ne shvataju da se oni smeju tome i da niko nikoga zapravo ne vredja, ali ostre kritike sevaju po internetu. 

Sedam takmicara u ovoj epizodi dobilo je maksimalni broj glasova i plasiralo se u treci krug takmicenja, dok ih je trinaest u barazu borilo se za samo tri mesta dalje.

I ovog puta ziri je bio raspevan, cak je Bora Djordjevic zapevao jednu staru sevdalinku...

Procitajte nastavak i pogledajte celu emisiju:
http://www.pinkovezvezde.in.rs/emisije-pinkove-zvezde-video/cele-emisije-hd-video/pinkove-zvezde-epizoda-26-cela-emisija-28-02-2015.html

Нема коментара:

Постави коментар