субота, 14. март 2015.

Pinkove Zvezde Emisija 28 Cela Emisija 14.03.2015



Polako se blizimo kraju i ovog drugog kruga takmicenja Pinkove Zvezde, ostalo je svega jos cetiri epizode nakon cega sledi jos jedna barazna emisija u kojoj ce se takmiciti ucesnici koji nisu prosli a ostavili su jak utisak na ziri i produkciju, jer desavalo se vise puta da u toku jedne emisije bude vise od deset fantasticnih kandidata.

Ova epizoda je bila jedna od boljih i zabavnijih u drugom krugu, pojedini takmicari su odusevili ziri ali pojedini su pomalo i razocarali iz razloga sto su u prvom krugu bili mnogo bolji.

Mnogo zabave i smeha, sale na racun zirija Milan je vise puta uputio, a najsmesnije je kada je Miroslav ustao da namesti mikrofon na ledjima a Milan ga pitao jel` mu se otkacio kateter.
Samo da bih dao Ceci srce, u odelu se bukvalno popeo na podignutu stolicu i kleknuo pred nju sto ju je sokiralo i nasmejalo, a na to ona je njemu uputila...

Procitajte nastavak i pogledajte video snimke kao i celu emisiju:
http://www.pinkovezvezde.in.rs/emisije-pinkove-zvezde-video/cele-emisije-hd-video/pinkove-zvezde-epizoda-28-cela-emisija-14-03-2015.html

Нема коментара:

Постави коментар